Nieuwbouw Jo Herbots
Ruys Vloeren maakte in opdracht van Jo Herbots Meat Products te Sint-Truiden (BE) en in samenwerking met Sonar Architecten ruim 2.200 m2 vloeren “zoals we die zelf het allerliefste maken.” Kwalitatief, hufterproof duurzaam en inclusief afschot en RVS putten en wandbescherming.
Jo Herbots Meat Products, een vleesgroothandel in kwaliteitsproducten, nam in 2018 een nieuw bedrijfspand in gebruik. Het Belgische bedrijf heeft goede naam in rund-, kalfs- en lamsvlees. Ook Poolse kalkoenen en de speciale Haspengouw beef zijn hun specialiteit. De Ruys Groep is vanaf het beginstadium betrokken geweest bij het nieuwbouwproject dat door Sonar Architecten ontworpen is.
Slijtvast en voedselveilig
Circa 2.260 m² aan productie, koelcellen en expeditie is voorzien van de bloedbestendige MARGIA GRANIET vloer. Tevens zijn er ca. 70 rvs putten geleverd in diverse afmetingen en een keukengoot. Door het aanbrengen van een afschotlaag op de constructieve vloer is een voedselveilige werkomgeving gerealiseerd. Vanwege het vele verkeer van karren, heftrucks, pompwagens en het gebruik van pallets heeft Ruys Vloeren ten behoeve van de wandbescherming ca. 900 m¹ aan RVS Stootbanden gemonteerd en geïnstalleerd.
Projectdetails
Branche: vlees
Dienst: nieuwbouw
Opdrachtgever: Jo Herbots Meat Products
Architect: Sonar Architecten
Plaats: Sint-Truiden (BE)
Vloeroppervlak: 2.260 m²
Opleveringsjaar: 2018
Producten
Bedrijfsvloer: MARGIA GRANIET
Wandbescherming: Ruys RVS Stootbanden
Afwatering: RVS Putten