nieuwbouw Horeca Vleescentrum
Van oorsprong is Horeca Vleescentrum een vleesleverancier voor horeca voor alle marktsegmenten maar inmiddels levert men meer dan alleen vlees bij hun klanten. Hun assortiment is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Naast vlees en vis zijn zuivelproducten, snacks, sauzen, kruiden en specerijen, bier, wijn en likeuren een belangrijk onderdeel geworden van de productlijn.
Voor de nieuwbouw hebben we een totaalpakket mogen leveren aan Horeca Vleescentrum: ca. 809 m² MARGIA GRANIET vloeren in de verwerking- en productieruimten, ca. 790 m² MARGIA STONE in expeditie, gangen en koelcellen, ca. 88 m² MARGIA CRETE vloer voor de thermische belasting in de keuken.
Voor de personeelsruimten zoals kleedkamers, kantine en sanitair is er gekozen voor ca. 220 m² PU Gietvloeren van zusterbedrijf De Bedrijfsvloer.
Tevens hebben we ca. 127 m¹ Ruys RVS Stootband geplaatst om de wanden te beschermen daar waar er heftrruckverkeer is en hebben we RVS putten en goten voor een hygienische afwatering geleverd. Uiteraard hebben we een plasvrije vloer gegarandeerd omdat we ook de betonnen afschotvloeren hebben gemaakt. Kortom, met recht een Ruys totaalpakket voor Horeca Vleescentrum in Maarssen, een mooi project waar we enorm trots op zijn. Dit trotse gevoel delen we met de eigenaar, Frank Borst.
Projectdetails
Branche: vlees
Dienst: nieuwbouw
Opdrachtgever: Horeca Vleescentrum
Plaats: Maarssen
Vloeroppervlak: 1.900 m²
Opleveringsjaar: 2016
Producten
Bedrijfsvloer: MARGIA GRANIET, MARGIA CRETE, MARGIA STONE, Gietvloer
Wandbescherming: Ruys RVS Stootbanden
Afwatering: RVS Putten & goten